Geschiedenis van wapenhandel Nikabi

De oprichter van Wapenhandel Nikabi, Nico Boeckx, is zelf reeds een 31-tal jaren gepassioneerd bezig met wapens als sportschutter.

In de loop der jaren heeft hij dan ook een heleboel ervaringen opgedaan met allerhande soorten van wapens. Het is dan ook deze passie die ertoe geleid heeft om met een wapenhandel te starten, daar er in het Hageland toch wel een heleboel sportschutters en jagers actief zijn. Het aantal winkels waar deze jagers en sportschutters hun materialen kunnen aankopen of herstellingen kunnen laten doen, neemt weliswaar jaar na jaar af.

We streven er dan ook naar om met veel passie en enthousiasme kunnen te voldoen aan ieders wensen zodanig iedereen zorgeloos zijn hobby kan beoefenen zonder hiervoor verre afstanden te moeten afleggen.

U als klant van Wapenhandel Nikabi

Wij hechten enorm veel waarde aan hoe u zich als klant voelt bij ons. Wij wensen namelijk onze klanten te behandelen zoals wij graag zelf behandeld worden. Ons motto is dan ook echt dat de klant koning is. Ons doel, een lange termijnrelatie met u als klant op te bouwen.

Heeft u dan ook vragen. Heeft u gewoon iets te vertellen, of een suggestie voor ons. Ondervindt u problemen met iets (al dan niet bij ons gekocht). Heeft u iets gehoord (over ons) waar u meer wil over weten. Of wat dan ook.

Wij staan steeds klaar om u als klant een pasklaar antwoord te geven, oplossing te bieden, of te luisteren naar uw noden. We streven er steeds naar om u dit binnen de 24 uur te laten weten. Indien u dan ook geen antwoord van ons zou krijgen binnen de week neemt u best zelf even contact met ons op.

Indien er vragen en/of problemen zijn over welbepaalde zaken proberen wij deze steeds op een transparante open manier te communiceren, vaak met importeur en/of fabrikant hierbij te betrekken. Zodat u als klant een duidelijk beeld heeft over hoe de vork in de steel zit.

Dat deze manier van werken loont, bewijzen onze meer dan 6.300 vaste klanten op het ogenblik, waarvan vele zelfs vrienden geworden zijn.

Bent u tevreden over ons, vertel het voort.
Zit er u iets dwars, vertel het ons zodat wij dit samen uitklaren.

Onze stock is onze kracht, onze service is onze passie

Hou er rekening mee dat het voor ons onmogelijk is alle wapens, munitie, onderdelen e.d. op deze site te plaatsen. Zaken die niet op de site vermeld staan kunnen dus wel voorradig zijn, gelieve ons dan ook te contacteren indien je het gezochte niet direct terugvindt op onze site.

Wij hebben steeds minimaal een 1.000-tal wapens op voorraad alsook meer dan 12.000 nevenartikelen zoals munitie, onderdelen, accessoires e.d.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Verkoop, onderhoud, herstelling en verfraaiing van alle merken, soorten en type nieuwe en tweedehandswapens, hun toebehoren, accessoires, onderdelen en eventuele munitie die voldoen aan de Belgische wetgeving.